Chipstips med Tits Inför nya serien Trancenytt

För alla er där ute som älskar trance (det gör väl alla?) så kan vi här på BananaSpritze gladeligen presentera vår nya programledare Tits Bengtsson!
Tits kommer under vintern leda programmet Trancenytt där han tar upp allt mellan himmel och jord gällande trancemusiken och dess utveckling.
Vi är mkt glada att ha fått till ett samarbete med Tits som ändå måste anses vara en pionjär inom trancegenren och besitter en oändlig mängd kunskap i ämnet. Dessutom har törsten efter ett program om trance alltid varit obeskrivligt stor!

I detta förprogram ger Tits oss lite chipstips, häng med!

Stiljte på Spritze

Hej alla spritzelovers!

Som ni kanske har märkt så har det inte hänt så mkt här på sista tiden. Va inte oroliga! Vi är kvar!
Ibland blir det bara svårt att leverera världsklassinlägg efter världsklassinlägg i ett konstant flöde.
Men nu nu när julruschen är slut så finns det stor risk att vi kommer tillbaka bätttre och större än nånsin!

Vi har även en stor nyhet som vi kommer att gå ut med alldeles strax, så håll öronen uppe!

Bicep/tricep

Hej jag heter Roger. Jag vikarierar här på Spritze. Jag tycker om träning och shakes, främst proteinshakes och bicepsträning. Jag kör ofta stenhårda bicepspass på gymmet och tar en shake efteråt. Det är tufft. Biceps ska vara stora. Jag tycker om shakes som smakar kaffe. Banansmak och hallonsmak är för fittor. Fittor är såna som tränar triceps. Jag har ett smeknamn som mina hårda polare kallar mig för och det är Råg. Jag brukar presentera mig som Råg Sikt. Det är ett tufft och hårt smeknamn. Nästan lika hårt som mina biceps.

Det var allt för denna gång. Nu ska jag boxa hål i en vägg och sen dricka skiten ur en shake.

Vi hörzz!!

/råg sikt