Mediet Astor Tjernman- avsnitt 2

Ni är det äntligen dags för avsnitt 2 av dundersuccén Mediet!

I denna programserie besöker Sveriges absolut främsta medium Astor Tjernman svenska hem där de boende har problem med övernaturliga händelser.

Snacket har verkligen gått om denna serie, folk har massor av frågor både till Astor och om andar.
Vi ber er därför skicka in era frågor till info@bananaspritze.com eller posta dom i komentarsfältet nedan så kommer Astor att svara på dessa i en exklusiv intervju senare.

Här kommer i alla fall avsnitt två!

2 reaktion på “Mediet Astor Tjernman- avsnitt 2

  1. Vill börja berätta att jag tänker på min barndom i Sveg och när nordanvinden blåste livet ur mina föräldrar. Jag växte upp själv, levde av knölen och smältvattnet från fjället. Ni kanske tycker väldigt synd om mig nu, men att som 4-årig pojke få stå på sina egna ben gör bara gott.
    Nog om det, nu till väsentligheterna. I mitt sommarhus på Öland så har jag hitta ett människoskelett som jag inte känner igen. Vid närmare undersökning verkar det röra sig om en Norrbottensfinne, en blandras med lapskt inslag. Men om man mäter på annat vis så kan det även vara en vagabondkvinna av manlig typ, som irrat sig ner i min källare. Iallafall, när jag var ute och skottade här om kvällen så såg jag hur den stod och vinkade åt mig genom fönstret. Är inte det märkligt? Jag är säker på att jag såg rätt eftersom min favoritfilm är Det gyllene skinnet, med Todd Armstrong.

    Med vänlig hälsning,
    von Aftonstjärna, Claes
    Migrationsverket

  2. Tack så mkt Claes för ditt inlägg!
    Det var en otroligt intressant och fascinerande story varit med om!
    Jag ska vidarebeforda den till Astor. Vet dock inte ar han är för tillfället, han är en väldigt speciell man och försvinner periodvis i ett par månader runt juletid då han anser att det är en mycket ”ande-aktiv” period som han brukar säga. Han får lätt kraftig yrsel och illamående under sådana hög-aktiva perioder och brukar befinna sig på hemlig ort uppe i norrland.

Kommentarer inaktiverade.