Lavinexperten – avsnitt 5

Sorgliga nyheter har nått oss här på Bananaspritze. Vår vän och personliga lavinexpert, Clementz, är försvunnen i alperna. Han undersökte alternativa sätt att undvika uttorkning när en lavin drog förbi. Räddningsstyrkor sökte länge men Clementz är spårlöst försvunnen. Hoppet är det sista som överger oss.

Detta avsnitt 5 i Clementz serie om laviner och dess faror spelades in strax efter hans försvinnande och blir ett evigt bevis över det vackra sinne vi lärde känna som – Clementz Lavinexperten.

Clementz hälsar: ”Most people respect the gun. Everybody respects the avalanche.”

En reaktion på “Lavinexperten – avsnitt 5

  1. Hej,

    Jag har svårt att uppleva er hemsida på min Windowsdator? Jag har senaste Microsoft Windows 3.11, men trots detta möter jag på stort motstånd när jag tar mig ann er sida. Det blir som en annan upplevelse än det typ av glädjefyllda besök som jag räknat med. Istället för skratt blir det irritation och i vissa fall även ett ohindrat raseri då jag sliter av mig in på bara skinnet och går vikingatåg på kontoret. Här om dagen var min sekreterare tvungen hindra mig från att kasta mig ut från mitt kontor på sjätte(!) våningen. JAG VAR REDO ATT TA MITT EGET LIV!

    Jag har nu hyrt en annan typ av PC från Thorn som verkar fungera med eran webb. Jag är mycket bekymrad, för jag kan inte hyra dator från Thorn varje dag, den kostar 145 kronor om dagen. Det blir nästan 4500 kronor i månaden!!! Hur kan ni tro att någon skulle vara intresserad av att betala sådana summor för att läsa av era nyheter?
    Finns det möjlighet att prenumerera på era samlade verk på månadsbasis? Jag har en anonym postlåda i Skogås som jag diskret går och tömmer en gång i veckan eftersom jag har både fru och barn.

    Med vänlig hälsning,
    Björns Lindstedt

Kommentarer inaktiverade.