2 reaktion på “Bananaspritze får ny sponsor!

  1. Jag önskar se er producera en egen version av Lassie. Den skulle kunna heta tex Lassie 2000 och handlar om en modern collie som heter Lassie och som hjälper folk som behöver få hjälp.

    Jag har massvis med bra idéer. Tex så skulle Lassie kunna hjälpa barnen på Lundsberg hitta nya skolor att börja på i morgon. I slutet så lär sig barnen en läxa om vad som är rätt och fel. Mitt förslag är att dom lurar in Lassie i en fälla, typ ett bakhåll. Men dom underskattar både Lassies skarpa intellekt samt fysiska styrka och två av barnen dör.

    Ett annat avsnitt kan handla om tvångsvård av Jan Emanuel, och nått annat avsnitt om tex valjakt. I det avsnittet kan kanske Lassie lära sig simma med delfiner som tex Flipper(?), träffa valar som tex Moby-Dick(?) och jaga iväg några japaner?

    Väl mött och god kväll,
    Björn

    • Det här är en jättedum idé, Björn. Det vet du att jag tycker.
      Snälla, sluta försöka få den här barnsliga drömmen om Lassie att bli av. Ingen annan i världen är intresserade av att varken se eller höra om Lassie igen. Du är en jättego man och pappa och jag älskar dig massvis, du behöver inte bli ”känd från TV” för att vara min favorit.
      Jag ligger bakom en gläntande dörr och väntar på dig med gläntande blygd .. snälla kom in i sovrummet och mig medan barnen fortfarande är på bandyträningen.
      Puss

Kommentarer inaktiverade.