Mediet – avsnitt 1

Vi här på bananaspritze strävar hela tiden efter att utveckla oss och vi ligger alltid i framkant då det gäller underhållning och fakta.
Så det känns som en naturlig utveckling att få presentera nya programserien Mediet!

I denna programserie besöker Sveriges absolut främsta medium Astor Tjernman svenska hem där de boende har problem med övernaturliga händelser.

Häng med på första avsnittet!

8 reaktion på “Mediet – avsnitt 1

  1. Vet ni något om poltergeist eller så? Någon/något river iallafall i mina pärmar om natten och skapar oreda.
    Inatt hade hen stoppat in en för mig helt främmande tidningsartikel i min pärm där jag förvara bilder på Patrik. Hade en unik bild på Patrik när han äter filmjölk, men nu är den spårlöst försvunnen? Först trodde jag att bilden kanske trillat ur, men sen såg jag att på platsen för bilden så satt ett reportage från ett äventyrsmagasin som handlade om hur det går till i djungeln.
    Jag har aldrig läst den här artikeln, det är helt omöjligt att jag stoppat in den i just den pärmen. Har en helt annan pärm för den typen av artiklar.

    mvh

  2. @Carl
    Poltergeistfenomen är något som Astor har varit med om många gånger tidigare.
    Astor undrar var du bor och i vad för byggnad, hur gammal den är och dyligt? vet du något om eventuellt tidigare bonde i byggnaden?

    Rent intuitivt så tror Astor att det kan vara något du gör som påverkar ”andra sidan” så att säga, det brusas upp, det rörs om i grytan på något sätt. Använder du Instagram till exempel? Det brukar kunna framkalla dessa fenomen, speciellt i vissa typer av energifältsområden.

    @chribbe
    100% gut

    • Tack för att ni tar er tid, det känns bra!

      Jag har grävt bo i en vikingagrav i Täby, men förstår inte hur det skulle kunna hänga ihop med det hela? Jag gör inget ovanligt eller konstigt eller så, samlar mest information i mina pärmar på dagarna. På nätterna sover jag och det är då den här elaka anden bär i väg och lever runt i arkiven.
      Kan tillägga att nu när jag kom hem från mitt enda nöje(informationsinsamling) så verkar det som att den även varit aktiv på dagen? Pärmen som jag förvarar mina minnen i har helt trasats sönder, och nu kommer jag behöva göra ny backup på det, alltså skriva ner alla minnen igen.

      Börjar bli obehagligt det här. Förstår inte hur det här kan drabba hederligt folk.

      • Men det låter allvarligt Carl!
        Jättesvårt att svara på för en amatör som mig. Det sjuka är att tyvärr så stormade Astor ut skrikandes genom köksdörren precis efter att han läst ditt senaste inlägg, jag sprang efter å försökte lugna honom. Han skrek bara att jag skulle låta honom va, ”sug en get” skrek han och såg väldigt arg ut. Han sprang rakt in i skogen i strumplästen, jag fattar ingenting. Han har gjort så här flera gånger förut, varje gång har han har kommit tillbaka nån dag senare som att ingenting har hänt och fortsatt jobba.
        Så vi får nog tyvärr avvakta en aning med utredningen av de övernaturliga händelserna kring din arkiverings-samling. Men det låter onekligen som att detta bör tittas närmare på!

        Vi får återta utredningen när Astor är tillbaka, om det skulle urarta så får du höra av dig igen så får vi se om vi kan lösa fallet utan Astor då han har som vanligt lämnat alla sina verktyg, rökelser och dyligt här på redaktionen

Kommentarer inaktiverade.