Roffe Parneviks imiterar. del 2.

Efter gårdagens braksuccé för vår nya följetong: ‘Roffe Parneviks imiterar’ här på Bananaspritze så har trycket på att vi ska släppa del två varit högt. Vår växel blev nerringd när ett rykte gick att vi inte skulle släppa del två förren nästa vecka. Vi kan inte påstå att vi är förvånade att detta blev en succé, Roffe Parneviks är trots allt en av världens mest skickliga imitatörer.

Så för att stilla massorna kommer här del två av Roffe Parneviks imiterar. Även denna del är det Henke Larsson som imiteras.

Roffe Parneviks imiterar. del 1.

Vi här på bananaspritze har den äran att presenter den smått otrolige imitatören Roffe Parneviks!
Roffe som främst är känd för sin fantastiska förmåga att på ett humoristiskt och pricksäkert sätt imitera andra kändisar kommer att i denna serie imitera fotbollsspelaren Henke Larsson.
Vi hälsar Roffe Parneviks varmt välkommen med detta första avsnitt!

Almedalen 2012

Vi vet att många har frågat och nu kan vi äntligen bekräfta att Bananspritze kommer att åka till Almedalen i år. Anledningen till att vi åker är att anordna debatter, diskussioner och seminarier med ämnen som sociala medier och sökmotoroptimering. Vi har stått vid sidan några år nu och det är dags att vi ger oss in i ”leken”. Vi tror att det finns ett stort intresse där ute och att många vill lära sig mer om dessa ämnen. Rullan går på Bomans vind, rullan går rullan går, kjolar upp och kuken in, rullan gå rullan går, rullan går över stenar och stubbar, kuken står på gamla gubbar, rullan går rullan gååår, tjo fadderi vad det rullar och går.

Mötet

Igår när vi skulle hålla det dagliga mötet på Bananaspritze var Lars tyvärr tvungen att vänta på mig. Här får du se det oklippta och brutala händelseförloppet under de sista skälvande sekunderna innan jag anländer till möteslokalen.

Varning för starka scener!!

Sommarsånger…

Äntligen är sommaren här och semestertiderna står för dörren. Vi på Bananspritze brukar lyssna på en hel del sommarsånger för att komma i rätt stämning inför semestern. Detta året valde vi att samla ihop några av våra sommarfavoriter och dela med oss till er, våra trogna läsare. På detta sätt hoppas vi att även ni känner samma lust inför sommaren som vi gör.

100 prozent GUT

Vi hade en så kreativ lunch idag. Ideér bollades, skämten flög från höger till vänster och sketch utav ren och skär världsklass spelades in. Om Bananaspritze höll hög klass tidigare så är vi nu stämplade med den klassiska ”100 prozent GUT”-stämpeln som garanterar en rolig upplevelse på internet.