Sammanfattning av Almedalen 2012

Som ni kanske minns så deltog Bananasprtize på Almedalen i år. Vi är ledsna att det tagit så lång tid för oss att redovisa hur det gick, men vi kände att detta var väldigt viktigt för oss att göra detta ordentligt.
Så vi hyrde in ett av Sveriges främsta reklambolag ACNE Advertising och gav dom helt fria händer. Hela denna process tog dock väldig lång tid, främst pga de stora resurserna som sattes in vid själva filmproduktionen.
Filmen är nu äntligen klar och vi tycker att det sammanfattar Bananaspritze på Almedalen på ett mycket fördelaktigt sätt.

Jag får alltid sköta snacket!

Ibland kan jag bli lite irriterad på Daniel när vi är på redaktionen och chef dyker upp.
Daniel blir då oftas tyst och låter alltid mig sköta snacket.
Jag tror inte Daniel gillar chefen speciellt mycket, varför skulle han annats bli så tyst?
Jag kan erkänna att jag inte heller direkt hyser några vänligare känslor för chefen men just därför tycker jag Daniel kan va schysst och snacka lite oxå.
Kolla här så förstår ni precis vad jag menar!

Roffe Parneviks imiterar, säsong 2 avsnitt 1

Äntligen är Roffe Parneviks tillbaka på Bananaspritze i säsong 2 av sin bejublade serie ‘Roffe Parneviks imiterar’. Denna säsong är det den svenska rockpoeten Tomas Ledin som imiteras. Vi har bara sett små smakprov på denna säsongen men av det vi har sett så överträffar Roffe sig själv återigen och det är svårt att avgöra om det är Roffe eller Tomas på filmen.