Skrivbordsbakgrund

Glad torsdagsförmiddag på dig! Idag firar vi något, det gör vi varje dag. Ibland firar vi mer än en sak åt gången och ibland ligger vi ner.

Så därför bjuder vi idag på en underbar skrivbordsbakgrund. Det är bara att spara och använd som bakgrund på din dator. Ta gärna en printscreen på ert datorskrivbord med denna bakgrund och skicka till oss på info@bananaspritze.com

Det sociala samspelet – avsnitt 2

Beteendevetare Hannes Åkerblom Larsson är tillbaka med avsnitt 2 i sin serie Det sociala samspelet!

Som vi nämnt tidigare är Hannes är en 32-årig kille år som har studerat beteendevetenskap på stockholms universitet och forskar nu på sociala situationer och dess egentliga innebörd.

I avsnitt 2 går Hannes igenom betydelsen och vad egentligen sägs när två kollegor möts vid kaffeautomaten och inleder en konversation, ”small talk” som amerikanarna skulle säga!
Häng med!

Mediet – avsnitt 1

Vi här på bananaspritze strävar hela tiden efter att utveckla oss och vi ligger alltid i framkant då det gäller underhållning och fakta.
Så det känns som en naturlig utveckling att få presentera nya programserien Mediet!

I denna programserie besöker Sveriges absolut främsta medium Astor Tjernman svenska hem där de boende har problem med övernaturliga händelser.

Häng med på första avsnittet!

Män

Män tar i de fattiga
Män ger trygghet
Män gråter i hemlighet
Män behöver mycket kärlek
Oh män är så sårbara
Män är i denna värld helt enkelt oersättliga

Män köper kvinnor
Män är under ständig storm
Män muddra hur dum
Män som ligger på telefonen
Åh, män är alltid redo
Män imponerar med sina pengar och sin permeabilitet

Män oss ta tung, ljusets,
hårt på utsidan och mycket mjuk insida
werd’n kalibreras som ett barn för människan
När är en man en man?
När är en man en man?
När är en man en man?

Män har muskler
Män är fruktansvärt starka
Män kan göra allt
Mannen får en hjärtattack
Oh män är ensamma krigare
behöver genom en vägg, måste alltid

Säljfestivalen i Rio!

Som ni vet har Daniel varit på säljfestival i Rio de sensaste veckorna, det var faktiskt meningen att han skulle ha kommit hem redan i Söndags. Men! Han har fortfarande inte lyckats lämna landet. Detta pga en cyklon som har härjat över hela sydamerika senaste veckan, speciellt över Brasilien. De flesta flygplatser har fått ställa in samtliga flygningar de senaste dagarna.

Daniel rapporterar nu att han förhoppningsvis får komma hem till helgen igen. Senaste dagarna har han varit tvungen att bo på en flyktingförläggning i en kåkstad i en förort utanför flygplatsen i Rio. Tyvärr har de väldigt obekväma sängar där, i synnerhet kuddarna.
Daniel har skickat ell litet telegram om sitt liv där och hur hårt det är, här får vi se hur tufft det är och hur svåra förhållanden som råder.
Vi vill passa på at varna känsliga tittare för starka scener.

Fredagskvällsspecial: trailer för nya serien Machokomplexmannen

Vi kan med stor stolthet presentera den nya actionserien Machokomplexmannen här på BananaSpritze!
Machokomplexmannen är en serie om just superhjälten Machokomplexmannen.
Det är ingen sci-fi utan bygger på en verklig historia, om en helt vanlig man, en vardagshjälte som besitter några hemliga extrakrafter som han plockar fram när tillfälle ges!

Kolla på trailern här redan idag!

Konstprojekt: Spritze 23A : 3

Nu är det dags fär avsnitt 3 i BananaSpritzes konstprojekt och det känns lite extra spännande att just jag får skirva om det!
I vanliga fall är det Daniel som har hand om konstavdelningen och kontakten med alla konstnärer vi har i förvaring i ett skyddsrum nere i källaren. Tyvärr är Daniel på en säljfestival i Rio de Janeiro resten ett par veckor så jag får klara mig själv. Jag har faktiskt aldrig vågat gå ner till skyddsrummet förut, många av dom har inte sett solen sen strax innan Spritze 23A : 1 publicerades och det börjar bli riktigt desperat och hotfull stämmning där nere.
Idag hade jag dock inget val utan fick springa ner för att hämta dagens konstprojekt för publicering. Satan va de skrek när jag kom ner, man hörde jättetydligt genom den tjocka betongväggen, tror ändå den är mer än 4 dm tjock! Som tur var gick allt bra, vi har en liten lucka som vi kan skicka in och ut saker genom.

Att vi förvarar konstnärerna i ett skyddsrum som dom inte kan ta sig ut ur är faktiskt en del av konstprojekt: Spritze 23A. Vi kallar denna förgrening ”Spritze 23A doomed”. Vi kan försäkra att konstnärerna mår fysiskt bra, vi har installerat både toalett, dusch, ett litet kök och en sån där treadmill som man kan träna på.
Hur länge denna förgrening av Spritze 23A ska pågå är ännu inte bestämmt men vi hoppas kunna fortsätta fram till början av nästa år.
Planen är att en vecka innan vi släpper ut dom så kommer vi slå på de solarium-lysrör vi har monterat längs hela taket för att de ska få en krispig gyllenbrun hy när de väl kommer ut. Mer än så kan jag inte avslöja.

Men här kommer i alla fall avsnitt 3!