Lavinexperten – avsnitt 1

Om du är en slavisk följare av Bananaspritze så vet du att vi alltid försöker utbilda er. Vi har under senaste året gett er grundliga inblickar i till exempel golfspelande med miss Britt-Marie och vad som är fram och bak på ett däck i Motorakuten. Nu är det dags att välkomna ytterligare ett fulltidsproffs.

Här är Clementz; Lavinexperten.

Clementz är född under bar himmel och upptäckte tidigt i livet att han helt saknar luktsinne men istället har en fullt utvecklat sinne för laviner. Detta gav honom en riktning i livet och den är att lära världen om laviner, hur farliga de kan vara och hur du undviker dom. Vi är stolta att vi kunde köpa in denna serie och ge er, våra kära spritzare, en unik inblick i laviner och det vackra sinne som Clementz besitter.

Clementz hälsar: ”It is only in the mysterious avalanche of love that any logical reasons can be found.”

Några nya manier

Här på Spritze ligger vi så långt fram att vi inte ens ser framkanten längre och nu har vi gett oss in i maniforskning. Under vår forskning har vi upptäckt några nya typer av mani som tidigare var okända för forskarna runt om i världen.

De nya typerna av mani vi upptäckt är:

Köksmani
Baktaktsmani
Kreutzfelds-Jacob Hårdsmani

Alberto Tomba – Skidlegend

Katt räddar brandman ur träd

Katterna på bilden har inget med denna historia att göra, de är dessutom inte riktiga katter utan ett tryck på en kudde.

Igår cirka 19:35:43 uppstod kalabalik på Svetsarringen i Möljesbryn när en katt inte alls räddade en brandman ur ett träd. Katten som likt alla andra katter saknar tummar och på grund av det inte kan använda sina tassar som händer, räddade på grund av det inte en brandman i ett träd och det var på inte heller sannolikt att detta skulle kunna ske.

En brandman som vägrade uttala sig sa: ”Den där katten har ju inga tummar, borde den inte ha det?”

Konstigt nog var alla tidningar på plats och låg staplade i en fin hög vid ett bostadshus tätt intill platsen där katten inte gjorde något för att rädda brandmannen. Aftonbladet, Expressen och Möljesbryns Allehanda bytte aldrig plats med varandra, utan låg i den ordningen på trottoaren under hela händelseförloppet.

Efter händelsen gick Berit Bengtsson och Siverts Öhlsholk hem med varandra och spenderade natten på soffor de tidigare under dagen använt som gödning.

 

NYHETS-EXTRA! Lars kliver ut och avslöjar sin sexuella läggning

Det pratas väldigt begränsat om personerna bakom BananaSpritze men nu kan vi här på redaktionen i en öppenhjärtlig och djupdykande intervju avslöja saker om Lars som tidigare inte varit känt!
Det har dykt upp en hel del kommentarer om detta runt om i landet och i världen.

”Detta slår ner som en BOMB i den Svenska myllan” – Greta Jansbro, Dala Järnhandel
”Detta kommer som en chock, det trodde jag aldrig” – Sten i Sten & Stanley
”I am not saying I am surprised, I am in fact EXTREEMELY surprised, I never saw this comming!” – Andy Rooney, 60 minutes

Se intrevjun med Lars här:

Fjäll & ström med Jens Fjällström – avsnitt 2

Jens är snabbt tillbaka med avsnitt två i sin serie Fjäll & ström med Jens Fjällström!
Jens befinner sig fortfarande i Åre för att utöva friluftsliv och ska idag möta upp några elever som han ska coacha.
Tyvärr så beter sig Jens väldigt märkligt denna gång, han har hakat upp sig på någon som heter Tony och får sedan för sig att för många heter Tony.
Lite obehagligt kan tyckas men vi kan göra er lugna, Jens bror ringde för en stund sen och förklarade vad som pågår. Det är tydligen så att Jens har glömt att ta sin medicin som han har blivit ordinerad av den blå princessan och den baktalande avokadon. Han har dessutom varit borta från sina skötare två dygn för länge.
Vi på BananaSpritze hjälpte så klart till att styra upp det här och allt är nu i sin ordning och Jens mår bra!