SpritzePanelen

Vi här på Bananaspritze tycker det är viktigt att ständigt röra oss framåt och förändra oss själva. Vi hoppas att ni som älskar oss, älskar oss av dessa anledningar. Så för att ta ytterligare ett steg framåt presenterar vi här SpritzePanelen, ett panel där vi tar upp viktiga händelser runt om i världen.

Häng med!

Nytt köksredskap på väg upp

Som ni vet har jag alltid ett öga på köksredskapsmarknaden. Dels för att jag är intresserad och dels för att jag gärna investerar i köksredskap. Ofta är andrahandsvärdet för ett köksredskap lägre än förstahandsvärdet men det kan ändå kallas investering eftersom jag förlorar pengar.

Idag släpps ett nytt köksredskap som intressant nog heter exakt samma som ett annat köksredskap.

Stavmixer

Bananavisionsfestispritzen 2013!


Hallå alla spritzelovers där ute i stugorna!
Vi har glada nyheter, i år kommer att köra igång det nya spektaklet Bananavisionsfestispritzen!
Bananavisionsfestispritzen som i folkmun kallas spritzefestivalen är någat alldeles unikt. Den går ut på att ni, våra kära följare skickar in era musikbidrag till oss, dvs musik ni har gjort själva. Vi kommer att tillse en jury som väljer ut alla låtar, dess går till en stor livesänd slutfinal senare i år där den slutgiltiga vinnaren utses!
Det är alltså en ny slags musiktävling där alla får chansen får tävla, inte bara stjärnor som idol-Benny.
Regler och upplägg för hur detta ska gå till kommer inom kort men börja vässa musikknölarna och låt kreativiteten flöda redan nu så du är med i matchen när allt väl drar igång!

Fredagsfrågan (vecka 3)

Så går vecka 3 mot sitt slut. Vecka 3 är en internationellt erkänd skitvecka. I Danmark säger 54% av befolkningen ”afføring uge” om vecka 3. På Bananaspritze kallar vi vecka 3: röda innanlår. Detta hör inte hit alls utan nu är det dags för fredagsfrågan, denna gång är frågan inskickad via sociala medier från läsaren och halvtidshårdrockaren Lance Cumson.

Hälsningar från Lars

Min käre kollega och vän Lars är just nu på en välförtjänt semester på någon kontinent någonstans i världen. På mitt uppdrag söker han efter körvel i så många länder som möjligt så att vi senare kan släppa boken ‘Körvelns väg’. Den boken ska hjälpa andra körvelälskare att med ro i sinnet kunna boka semesterresor och veta till 100 procent att det finns körvel på resmålet.

Lars skickar en bildhälsning till er alla och hälsar att han mår bra.