Hitta Händelsen – avsnitt 1

Låt oss presentera Sveriges nya underhållningsprogram och vår nya storsatsning här på Spritze – Hitta Händelsen!

Hitta Händelsen är ett program för hela familjen och på bjuder på allt man vill ha när det gäller underhållning och nöje.
Programledare är den karismatiske 10-poängaren Låta Engberg.

Första avsnittet kan ni se redan idag
Häng med!

Manowarmania V : Summerslam

manowarmania

I dagens Manowarmania vill jag ta tillfället i akt att presentera medlemmarna i bandet vi älskar.

Först ut är trummisen Donnie Hamzik som är så pass skön att han lämnade bandet 1983 men gick med igen 2010. Hur skönt är inte det? Hail and kill liksom.

Nummer två i dagens presentation är gitarristen Karl Logan och jag vet att ni alla tänker: ”Men han har ju samma efternamn som Johnny Logan” och ni har ju givetvis rätt i det men det är tvärtom som är sanningen. Hail and kill efternamn typ.

Vi går vidare till Eric Adams som sjunger och är allmänt härlig vid mikrofonen. Förutom sin fullständiga dominans vid mikrofonstativet så sköter han även bandets ekonomi. Hail, kill, debit and kredit.

Sist men inte minst har vi Joey DeMaio som vi i Englands innersta kretsar kallar DeMajonäs. Hi hi *myz*#InstaCollage #picoftheday #love. Joey var faktiskt med och bildade Manowar och härstammar från Italien. Hail and kill alltså!

Nu återstår bara sista delen av Manowarmania där vi hyllar Manowar genom att spela in en egen låt i Manowarstil. Den som lever får höra den i framtiden.

Hail and kill!